Wij zijn er voor u

Het bedrijf Blue eagle Solustions

Wij als bedrijf leveren en installeren wij camerabewaking systemen aan onze klanten. Niet alleen onze kennis en ervaring maken het dat wij als specialist binnen Nederland een van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt het dat we de opdrachten vaak gegund krijgen.

Door iedere dag onze kennis te verruimen met het gehele team weten wij ook altijd met de meest creatieve oplossingen voor de dag te komen. Zo zijn onze adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties om zo actief en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen welke continu gaande zijn.

Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren, maar zeker ook juist ondersteunen bij alle service verzoeken. Al onze installaties voeren wij zelf uit, sterker nog: onze onderneming is er zo op ingericht dat wij alle randwerkzaamheden ook in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Mond tot mond reclame

“Wie goed doet, goed ontmoet.” Los van het feit dat wij als onderneming natuurlijk goed werk willen afleveren, is het natuurlijk een enorm compliment om te mogen horen dat een klant tevreden is en blijft. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar onze onderneming. Wij garanderen een hoog tevredenheidsgehalte. Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort!

zie onze fotogalerij

Camerabewaking kopen, huren of op afbetaling per maand

Camerabewaking Leasen

Als onderneming snappen wij het best als het soms even financieel niet lukt, daarin denken wij graag met u mee. Zo hebben wij diverse mogelijkheden voor wat betreft een stuk financiering, om bijvoorbeeld het camerabeveiliging- of het alarmsysteem af te betalen per maand in een korte of langere tijd.

Zowel zakelijk als particulier hebben wij diverse mogelijkheden, ook als u het even krap heeft kan camerabewaking een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving zijn. Deze veiligheidsmaatregelen – zoals een camerabewakingssysteem of een alarmsysteem – kunnen wij dan samen met u in een financiering op afbetaling gieten.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot afbetaling van uw alarm of camerabewaking systeem te bespreken met een van onze beveiligingsspecialisten. Onze merken zijn.

Heeft u vragen ? Bel ons

06 44 22 04 04

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!

Onze Partners

Telfix telecom

Woerden

De Tandenbleker Nederland

Bruna